Welkom op de yoga therapy – opendeurdag van Zenergy Studio die met gratis les  op zondag 8 september 2019.

Yoga bij Zenergy worden steeds gegeven in een kleine groep met individuele begeleiding. Door ziektes of emotionele of psychische klachten wordt de balans in ons lichaam, geest en ziel verstoord. Je kalmeert je geest door langzaam diep te ademen. Yoga holistische therapie kan helpen om eenheid en harmonie te herstellen bij de volgende problemen: ademhalingsproblemen, chronische pijnklachten (nek, schouders, lage rugpijn, heup, knieën,…), hormonale disbalans, psychische- of stressklachten en burn-out.

Je kan op voorrand gratis en vrijblijvend ter kennismaking groeples te reserveren via email trinh.dang@zenergy-studio.com of sms 0473.35.13.40

10-11u alle niveau’s

11-12u Senior Yoga of mensen met veel chronische pijn of beperkingen

12-13u alle niveau’s

13-14u Yoga voor de sportievelingen